PORTA UN CONTROL DELS DIES QUE HAS DE VENIR A TREBALLAR SEGONS EL TEU CONTRACTE I AMPLIACIONS

En aquest enllaç podeu accedir a un full de càlcul, per saber els dies que has de venir a treballar en funció del teu contracte de base i tenint en compte les constants ampliacions que vas signant.

Aquest altre enllaç et facilitarà comptabilitzar els dies (hores) que has vingut realment durant l’any. Així podràs comparar el que teòricament has de venir a treballar segons els teus contractes, amb el que has vingut realment. Si has vingut més del que et tocava, hauràs de reclamar a Recursos Humans.

Aquí teniu un petit tutorial que intenta explicar com utilitzar els dos Excells.

Finalment us deixem aquest altre full de càlcul per poder tenir una idea de si cobres el que has de cobrar en funció també dels teus contractes i ampliacions.

Per qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres. En aquest full informatiu que parla sobre la importància d’aconseguir que la teva baixa sigui reconeguda com laboral trobareu els nostres contactes.

2 thoughts on “PORTA UN CONTROL DELS DIES QUE HAS DE VENIR A TREBALLAR SEGONS EL TEU CONTRACTE I AMPLIACIONS

  1. No deja abrir el enlace para calcular los dias que me toca venir a trabajar, tengo un contrato de 28 horas ,cuantos dias al año tengo que trabajar quitando los festivos VC FR y FL , gracias

    Liked by 1 person

    1. Hola Elika, si trabajas de 28 horas todo el año, sin modificaciones de contrato (ampliaciones o novaciones contractuales) al año debes trabajar 1145 horas. Si tu jornada es de 7h15′ son unos 158 días.
      Si quieres concretamos una cita y lo miramos. En qué centro trabajas?

      M'agrada

Deixa un comentari